some memories.

hannow!!
Millis!!
hanna, milla, jag, einstein och söta emilia som också var med.
De här två härliga tjejer träffade jag för över ett år sen på ett språkresa till brighton. Vi har haft sååååå jädra kul tsm så det finns inte, och dessutom så har vi träffat en massa annat härligt folk som också var med! Och jag måste erkänna att de 3 veckorna var bland de bästa 3 veckorna i hela mitt liv. puss på er. puss på brighton.
hörs snart igen!

Fall lovin´

Jag vill ha SOMMAR igen! Hur tråkig är inte hösten? Och jag måste erkänna att jag verkligen försöker gilla hösten.. men det går helt enkelt inte! Sommar ska det vara!
Åh ja, då var första veckan i skolan avklarad. Det känns faktiskt riktigt bra än så länge. Igår var jag på en second hand här i Vimmerby (Erikshjälpen) och hittade som vanligt en del fina saker! Bl a den här underbart fina kjolen från H&M (I´m in love!!) och det gråa skärpet. Skorna köpte jag förra året på Vagabond och de får nog hänga med under vintern 10/11 också. Mina klara favoriter när det gäller vinterskor!
p.s. Det arga ansiktsuttrycket beror faktiskt på solen ;)

stockholm fashion week 2010


Första 2 bilderna: Cheap Monday. 3 bilden: Dagmar. 4 och 5 bilden: Acne, och de 4 sista: Rodebjer.
Jag önskar verkligen att jag kunde vara i stockholm på modeveckan just nu! Eller just nu är det väl över, men i veckan. Det här är i alla fall en provsmak på några av höstkollektioner. VILL HA ALLT!
Jag har snott alla bilder från Columbine Smille och Lisa Corneliusson.
Imorgon, eller rättare sagt idag, blir det bl.a. att packa inför stockholmresan på lördag. Nu sova!!
god natt på er alla!

some real stuff from the 40´s

Hey!
I´m back on the track! Superfina älsklingsklänningen i schiffong hittade jag på en second hand nere i Polen. Jag frågade först hur gammal den var, tanten svarade ungefär så här: Den här är faktiskt en av mina egna klänningar och jag köpte den precis efter kriget (1944 alltså!!!!!!!!). HUR COOLT?? Typ supercoolt! Och sa sa hon att jag ser så trevlig ut och jag kan få den för endast 50kr (!!) om jag lovar att jag inte säljer eller ger ut den till nån.
Lite coolt som sagt. Skorna som inte syns så bra på bilden har jag hittat in liten butik också i Polen, och skärpet är faktiskt ett par strumpbyxor ;)
Ha det gött!

för länge sedan.

Har jag varit sämst eller har jag varit sämst på att uppdatera här i bloggen?! Och jag har till och med slutat lova att jag ska skärpa till mig, nu i sommaren. Jag får helt enkelt ha lite ledigt ;)
När skolan kommer tillbaka med alla tråkigheter så kommer jag säkert att uppdatera minst en gång per dag. Bara för att göra nåt roligare än skolan liksom. Imorgon blir det att rita större delen av dagen. Måste nästan visa upp nåt här i bloggen snart. Jag har ju blivit helt awesome på att rita.
Bilden ovan är tagen av en kompis, och ska föreställa mitt alter-ego. (?) Kavajen är från Stradivarius (Zara), Shorts är från H&M, bodyn är från TRF (Zara) och skorna är från Bella skor-Stockholm.
Ha det gött!

RSS 2.0