lines.

Tjohoo!
Varför funkar aldrig skolans datorer som de ska? Jag blir tokig! Försökte fixa affischerna till filmvisningen idag men det blev bara massa datakrångel så när vi väl skulle skriva ut dem var klockan redan 16.03 eller nåt, och det går tydligen inte att logga in på sitt konto efter klockan 16.00. Man får hoppas att det går bättre imorgon.
Lägger upp en gårdagens bara för att jag älskar den där kjolen från River Island som jag köpte i somras. Toppen är från Zara Evening Collection, kavajen är från Vero Moda (Asos), väskan är min mammas och skorna-vita Converse.
Teckningarna har jag ritat när jag hade lite tråkigt i skolan här om dagen. Vad tycks?

love of the loveless.

Jag blev som galen i den här låten när jag hörde den i ett avsnitt av the O.C. för några dagar sen. Visst är den superbra? Helt perfekt som en morgonlåt när man måste komma igång fort! Enjoy!

Todays.

Äntligen är det ett riktigt sommarväder ute! Kan inte vänta tills jag får använda alla sommarklänningar, sandaler och hattar! Så här såg jag då ut idag! Skorna är från HM, kavajen från ASOS, tshirten är min mormors och jeans är Cheap Monday. Nu blir det att gå ut i solen och jobba lite!
See ya!

<3 ASOS

Hej hej igen!
Jag passar på att tipsa om den underbara webshopen ASOS (lite som Bubbleroom eller Nelly.com). Förutom deras egna plagg säljer de även Cheap Monday, Vero Moda, Free People, Levis, Mango, Acne mm, och toppdesigners som t.ex. Chloe, Versace, Calvin Klein, D&G och Marc Jacobs. Ett otroligt stort utbud! Man kan hitta helt underbara plagg för bara några hundra lappar på rean. Shipping till Sverige kostar dryga 60kr. Helt perfekt för oss som inte bor i en stor stad. You have to love ASOS!
Allt ovan kommer just från ASOS hemsida.

Dolce&Gabbana

'
Tjohoo!
Hos D&G är det svart, vitt och rött som gäller sommaren 2010, gärna då i spets. De beigea accenter bryter lite den starka, sexiga stilen med lite extra romantik. Älskar den vita spetsen och de röda skorna och läpparna! D&G satsar dessutom på en hel herroutfit, och inte bara på herrskorna, som vi alla redan har sett i år! Och självklart strumporna i skorna. I like it A LOT! Vad tycker ni?


nytt.

Tjingeling!
Är åter hemma efter några dagar hos en vän i Västervik. Datorn krånglade och det blev ett kort uppehåll på bloggen.. men jag ska ta igen det! Blev en tjejkväll igår med bl.a. 2012, Bride Wars och Me&Orson Welles.
Här kommer då lite nytt den här veckan.
Strumpbyxorna är från Lindex, skorna och armbandet är från HM och den underbara kavajen är från ASOS (Veromoda). See you!

scarf & sunglasses.

Tjohoo!
Hur coolt är det inte med scarf runt håret plus solglasögon-stilen.. a´la 50talets hollywoodstjärna?! Och det hela är ju dessutom oerhört praktiskt och enkelt! Helt perfekt till cykeln på de kalla morgnarna! Hann inte med att ta nån bättre bild.. den här får duga. Solisar kommer ifrån TOPSHOP, halsduken är min mammas och jackan är från TJALLAMALLA.

Teaterkväll.

Tjohopp!
Vilken härlig kväll det blev igår! Vildanden är absolut att rekommendera för alla, inte bara de teaterintresserade. Kostymerna och scenografin som jag alltid tittar lite extra på under föreställningar blev jag lite besviken på. Kostymerna kunde ha varit lite mer "ovanliga" och scenografin lite mer genomtänkt. I båda fall kändes det inte riktigt genomarbetad. Bilden visar lite av varje ;).
Jag hade på mig en klänning från H&M, skor från Vagabond, strumpbyxor från Topshop, väskan och armbandet är min farmors och hårrosetten kommer ifrån H&M. Jag hade även på mig min nya Trenchcoat som jag hittade på second hand här om dagen (kan visa den nån annan gång).
Ha det fint!

Vildanden.

Hej!
Snart bär det av mot Östgötateater i Linköping för att se den efterlängtande Vildanden. Pjäsen skrevs av Henrik Ibsen, en mycket känd dansk författare och dramatiker. Pjäsen handlar om lögn och sanning, och tyckts svara på frågan: Får människor det bättre om sanningar om deras liv kommer fram, även om de sanningarna är obehagliga? De få bilder som finns på nätet visar bara en bråkdel av scenografin och kostymerna, blir mycket spännande att se det i helheten. Längtar som satan redan.
Jag skriver mer sen, när jag kommer tillbaka!

SS10 och lite annat.

Tjingeling!!
Härligt väder, ett ljud av en gräsklippare, mjukglass på stan, tunna strumpbyxor.. Får en sån sommarkänsla så att jag vill skrika! Av glädje förstås.. och lite av längtan kanske. Tackar alla er som gör mitt liv så kul, även att många av er är så långt bort. Kärlek till er!
Blir nog att rita lite nu och sen sitta på skype, först med pappa och sen med Pat., jag kanske hinner städa lite också. Måste också börja leta efter nån klänning på nätet, till Paulinas och Thomas 18årsfest. ;O Tiden går ju så fort så att man inte hinner med hälften av de sakerna man vill göra. Är i ett stort behov av en noggrann planering!!! Och förresten bilden är tagen i somras när jag var hos min kära, och nu även lite kända pappa i Trestaden (hoppas att han inte får ett storhetsvansinne nu)!
Pöss och kräm!

Herrskor + sailor = true!

"Missmatcha" är ett ord som dyker upp allt oftare nu till våren, och själv vågade jag mig på att missmatcha de lite rockigare herrskorna med en sailor look. Så VÅGA missmatcha de olika stilar, färger och mönster! Låt din fantasi flöda fritt till våren och sommaren.. och jaa, varför inte även till hösten och vintern. Det som våra mormor lärde oss, om att matcha skorna med väskan, är inte mer än en myt nu!
Skorna är ett fynd från en butik i Polen, den randiga toppen är från Zaras vårkollektion, jeans kommer ifrån H&M, hårrosetten från Monki och scarfen har jag hittat hemma på vinden.
Ha en uuunderbar, vårig eftermiddag!

Prada SS10

Bilderna kommer ifrån Pradas vår/sommar kollektionen och jag bara älskar kontrasten mellan de färgglada, Miami beach inspirerade bilder på kvinnokollektionen och den svartvita, modernistiska bilder på mänkollektionen som jag nästan får lite "Picasso feeling" över. Hos Prada är de genomskinliga plagg (som är ett stort trend i år) kombinerade med paljetter, stenar och kristaller. Det hela ger ett väldigt lyxig och somrig look. Pradas mänkollektionen verkar ha gått tillbaka några decennier till 20-talet, alla plagg känns väldigt Frank Sinatra och är supersnygga. Det är svårt att inte älska Prada i år.
see you later alligator!

spring break.

Oh, äntligen är våren här och jag  blev kär i min militärjacka som jag köpte på Tjallamalla i Malmö. Den är bara för underbar! Marinblå flanellskjorta från Beyond retro står också högt upp på vårfavoriter-listan, den kommer att passa perfekt till alla sena sommarkvällar. Skorna kommer ifrån Vagabond och har använts hela vinter men även nu i vår har jag svårt att släppa dem... De får hänga med ett tag till.
Idag kommer också familjen hem från Gävle, så det blir att laga nån god välkomstmiddag snart! Take care alla alla!

a perfect match.

Det är helt otroligt hur ens dag betyder på vad man har ätit till frukost. Jag kan knappt tänka mig en godare frukost än det här. Rostat valnötsbröd med tomater, ruccola och brie. Musli med krossat linfrö och yoghurt.. och nåt jag verkligen inte kan leva utan: nybryggt Latte med en extra shot.

bara en början.

Tjohopp!
Tänker inleda bloggen med några sommargodingar ifrån Topshop. Och just Topshop är ett underbart märke som passar de flesta plånböcker. Här kommer då pastell- och marinspecial. Snyggt att missmatcha de randiga plagg med ett par grova kängor, coolt även till sommaren! Både till pastell och marin har jag valt dofter som jag själv använder och tycker att de passar just till de här outfits. Den gröna är Be Delicious DKNY, den rosa Essence de femme av Hugo Boss. Jag kommer också att lägga ut en dagens så fort jag har lite tid över imorgon. Ha det gött!

RSS 2.0