dagens...

... känsla: GLÄDJE. och troligtvis den mest glada bilden på mig själv.
...låt: IN THE SHADOWS. Bara för att den spelades på radio när jag satt på den idag.. och alla minnen som väcktes... LITE HÄRLIGT! (inte den gladaste låten, med tanken på dagens känsla.. men de där minnen!!! ) :D
...skor: DE HÄR FINA HÄRLIGA SÖTA UNDERBARA SKOR!

det där med problem, vänner och livet.


Jag funderar på en sak.. Varför ska det vara så svårt att öppna sig för någon? Även för en vän? Man har den där internet/mobil-muren som gör att man känner oss tryggare och modigare och kanske vågar lite mer, fast ändå inte helt och hållet. Skulle det inte vara lättare att bara kunna prata ut om sina bekymmer med de flesta av sina vänner? Jag menar det är inte så himla praktiskt att BARA ha en eller två personer som man kan prata om ALLT (och då menar jag ALLT) med. Och då är det inte ens några stora problem. Bara helt vanliga, vardagliga såna-alla-har-problem. Varför ska det vara så svårt att fullständigt lita på någon? Varför ska man bara ha en väldigt begränsat antal närmast-hjärtat-vänner? Varför kan man inte bara lita på varandra, bara så där? Vi, människor är så LIKA på alla möjliga sätt, och ändå är det så svårt att gilla, älska, lita. Det krävs mod, styrka och tid innan man blir vänner. Fast det är kanske det som gör att de vänner man får sen, är så fina och underbara. Eller så är vi, människor helt enkelt skapade för att deala med oss själva, på egen hand. Vad vet jag?

World spins madly on.Slänger in en dagens. Inte den bästa bilden, men den får duga. Långkjol som jag har gjort av en gammal klänning som jag köpte på Erikshjälpen. Mammas kofta och Converse.
Och videon? Jaa, behöver jag ens säga nåt?
Serier och plugg nästa! Kanske slänger en bild på det också, om jag orkar.
Ha det fint!

I needed something new.

Finfina väskan och blusen- Erikshjälpen, Vimmerby.

läppstift färgen: Dazzling Cherry, Oriflame


Hej på er alla!

Hur lat var inte jag de sista dagarna? Typ jättelat! Det känns som att jag bara har planerat och lovat massor och inte gjort nånting. Man får väl vila lite ibland och ladda om batterierna. För att nu är jag faktiskt på hugget!! Både när det gäller skolan, bloggen, lookbook och allting!! Lite grymt!

Ni kanske har också märkt att jag har fixat lite här på bloggen? Förutom de små ändringar i designen har jag lagt till massor med nya roligheter till höger om inläggssidan! (Ni kanske behöver högerklicka och "hämta sidan igen" för att se ändringarna.) Nu blir det att titta på Camp rock 2, inte riktigt min grej, men den ska tydligen vara bra.

Ha det fint!

 


thoughts.

Klockan är 23:40. Jag borde sova nu.. eller åtminstone skriva klart religion-läxan.
Men jag har så många tankar i huvudet just nu.. så jag tror inte jag skulle kunna koncentrera mig på något annat än att skriva ner allt. Eller bara skriva. Skriva om småsaker, som egentligen inte spelar någon roll. Skriva om livet. Fast inte de djupa existentiella frågorna, utan bara om livet. Som den är. Till vardags. Ibland undrar jag om något annat spelar roll? För att är det inte kärlek i sin enklaste mening man lever för? Är det inte lyckan över små, betydelselösa saker man lever för? Är det inte känslor man lever för? Eller borde leva för i alla fall?
Så vill jag leva mitt liv. Jag vill kunna hitta lyckan i de mest vardagliga saker. Jag vill kunna förstå mina känslor. Jag vill kunna älska. Älska allt runt omkring mig. Och älska mig själv.
Och bara vara lycklig. Utan massa krångel.

done, and yet not done.

Igår blev jag superinspirerad av dessa två bilder och jag hade redan saxen i handen då jag fick en flashback av hur jag såg ut när jag hade lugg (and trust me, ingen bra syn det där). Tur att man har lite vett kvar ibland, det skulle kunna sluta hur illa som helst annars (trust me, on this one too). 
Nu har jag alltså: anmält mig till högskoleprovet, skrivit engelska-läxan,beställt linser (och fått hela 50kr rabatt på dem.. hoho!), berättat för alla vad jag vill få som 18årspresenter samt julklappar, haft 2 timmars quality time med pappan över AIM, druckit 3 stora koppar grönt te och lyssnat på oskar linnros som bara gör mig glad fast jag egentligen inte gillar hans låtar. Och allt detta på en och samma kväll. Lite duktigt!
MEN! Jag har ju glömt att berätta att en av mina outfits hamnade som en av insiprations outfits på denna fina människans (som jag inte ens känner) blogg. Check it out HERE!!!

inspiration 14/9

De två första outfits kommer från The Local Firm, och de två sista från Maria Cornejo for Zero.
Visst, färger är jättesnygga, coola och glada MEN det finns knappt något finare och mer elegant än de enkla gråa färger. En grå-svart outfit kan vara så mycket än tråkig! Den gråa färgen ger en väldigt sofistikerad och klassisk look. Och GUD vad jag älskar den!!los outfitos


Ett par gamla outfits som jag bara inte orkade lägga upp. Lilabyxor som jag både älskar och hatar, den vita skjortan och den stickade tröjan är från en second hand i Vimmerby. Resten är från H&M, Bershka och Zara.
Härligt att det soliga vädret har kommit tillbaka! Det känns som det sista sommarkicket innan den långa hösten och vintern. Fast jag erkänner att jag ser liiite fram emot vintern också, alla mysiga koftor och stickade strumpbyxor och halsdukar och mössor! Det är inte så värst det heller!

RSS 2.0